SEA

Zoekmachine adverteren

Meteen meer opvallen en meer sales/leads krijgen? Wij realiseren en optimaliseren jouw SEA-campagnes op basis van relevante data en vraag uit de markt voor het beste resultaat.

WERKWIJZE

Wat is zoekmachine adverteren?

Zoekmachine adverteren (SEA) is een vorm van online marketing waarbij adverteerders zoekmachines gebruiken om hun advertenties op zoekmachine resultaten pagina’s (SERP’s) te tonen. Adverteerders bieden op trefwoorden die gebruikers van zoekmachines intikken als ze bepaalde producten of diensten zoeken, en hun advertenties worden dan naast de zoekresultaten getoond.

Eerlijk en transparant

Als je precies wilt weten waar je aan toe bent, ben je bij ons aan het juiste adres. We zijn transparant in ons handelen.

Bereik jouw ideale publiek

Bij zoekmachine adverteren kun je zelf je ideale publiek definiƫren. Je adverteert doelgericht en spreekt enkel potentiƫle klanten aan.

Je zit nergens aan vast

Bij Clickwave geen contracten met een vooraf bepaalde duur. Je kunt je contract bij ons elke maand opzeggen.

Hoe werkt zoekmachine adverteren precies?

Wanneer een gebruiker van een zoekmachine een zoekopdracht intypt, houdt de zoekmachine een veiling om te bepalen welke advertenties op de SERP getoond zullen worden. Adverteerders bieden op trefwoorden waarvan ze denken dat hun doelgroep er naar zal zoeken, en de advertenties met de hoogste biedingen worden naast de zoekresultaten getoond. Het bedrag dat adverteerders bereid zijn voor een trefwoord te betalen hangt af van hoeveel ze denken dat het hun waard is om hun doelpubliek te bereiken. De zoekmachine neemt dan een deel van het bod van de adverteerder als vergoeding voor het tonen van de advertentie.

Wat zijn de voordelen van zoekmachine adverteren?

Er zijn veel voordelen van zoekmachine adverteren, maar de belangrijkste is dat het een effectieve manier is om je doelgroep te bereiken. Gebruikers van zoekmachines zijn actief op zoek naar producten of diensten, waardoor de kans groter is dat ze in klanten veranderen dan iemand die een advertentie op een website of een social media platform ziet.

Een ander voordeel van zoekmachine reclame is dat het een zeer kosteneffectieve vorm van marketing is. Je betaalt alleen als iemand op je advertentie klikt, dus je verspilt geen geld aan advertenties die niemand ziet.

Zoekmachine adverteren uitbesteden

Je kunt zoekmachine reclame uitbesteden aan een gespecialiseerd bedrijf zoals wij. Wij hebben de expertise en ervaring om effectieve SEA campagnes te maken en te beheren die je helpen je doelpubliek te bereiken en meer verkoop/leads te genereren.

Vraag een adviesgesprek aan

Zoekmachine reclame is een effectieve manier om je doelpubliek te bereiken met een boodschap waar ze waarschijnlijk naar zoeken. Als je moeite hebt gehad om voldoende leads en verkoop te genereren zonder de hulp van zoekmachine reclame, dan is het misschien tijd om uitbesteding te overwegen! Laat ons weten hoe we samen kunnen werken aan het opzetten van zoekmachine marketing campagnes die meer bezoekers zullen trekken naar je website en genereer meer verkoop/leads.